Еротичний гороскоп на 14 грудня Овен

За порадою астрологів, вам краще не роздягати партнера повністю і самому залишитися хоч в якомусь одязі. Це подіє збудливо і збереже тепло і затишок.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Телець

Сьогодні вам потрібно буде добре подумати про потомство, навіть якщо у вас його немає. Вирішіть для себе на скільки це прекрасно або не дуже для вас. Адже скоро вам потрібно буде пояснювати цю тему дітям.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Близнюки

Сподіваємося ви встанете сьогодні з тієї ноги, інакше почнеться емоційна буря. Краще вас сьогодні будити ніжно, ласкаво, теплими руками і іншими частинами тіла.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Рак

Ваші еротичні плани повинні включати в себе територію поза вашим будинком. Така зміна обстановки забезпечить вам потрібний екстрим, що іноді дуже корисно.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Лев

У цей день у вашому інтимному житті станеться щось таке, про що ви колись уже чули або читали. А може, щось подібне вже відбувалося з вами - тільки дуже давно. Постарайтеся згадати про те. як слід чинити в подібних ситуаціях і не розгубитися.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 грудня Діва

Сьогодні ваш партнер захоче дізнатися деталі вашого інтимного життя до нього. І вам краще сказати правду, але дуже коректно. Він уже може знати частину цієї правди.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Терези

З терпінням ставтеся до недоліків фігури партнера. Якщо не будете акцентувати на цьому увагу, то він покаже себе у всій красі. А коли голова паморочиться, то і живіт не видно.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Скорпіон

Сьогодні ви будете любити вухами. Головне, щоб вам говорили побільше приємних речей, приємним голосом і на вушко. Ось тоді ви розтанете, як сніговик по весні.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Стрілець

У вас все сьогодні настільки ладненько виходить, що навіть страшно наврочити. Але не завадила б гарна романтична вечеря з продуктами афродизіаками.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Козеріг

Вам сьогодні так і захочеться постійно за кимось підглядати, бо ваше особисте життя вже не здається вам таким цікавим. Доведеться озброїтися хорошим біноклем.

Еротичний гороскоп на 14 грудня Водолій

Зірки попереджають вас: не варто сьогодні особливих надій покладати на свої здібності до імпровізації. Якщо ви ретельно ніяк не сплануєте заздалегідь ваші інтимні ласки, то, швидше за все, смертельно занудьгуєте в ліжку. І навряд чи ваш партнер прийме судомне позіхання за прояв пристрасті ...

Еротичний гороскоп на 14 грудня Риби

Сьогодні ваш партнер, буде бачити вас буквально наскрізь, тому приховати свої переживання, душевні тяготи, бажання, ну і все інше, що у вас там є в думках і почуттях вам не вдасться. З одного боку, це добре, тому що він буде робити те, що ви хочете, але з іншого, вам не вдасться приховати навіть те, що дуже б хотілося.

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, вже відомий гороскоп на 2019 рік. Дізнайтеся, що потрібно назавжди залишити в старому році .

Також Знай.ua повідомляв про те, що майбутній рік Жовтої Земляної Свині принесе в багато відносини гармонію і розуміння. Перевірте свою сумістність в гороскопі на 2019 рік.