В Індонезії стався містичний інцидент. Мешканка одного з сіл муніципалітету Богор, розташованої в провінції Західна Ява, вирішила себе розважити. Салсабила Аю Путрі захотіла пограти на телефоні в свою улюблену гру. Шестирічна дівчинка зайшла в додаток на смартфоні, поки стояв на зарядці. В цей час на вулиці йшов сильний дощ і була гроза.

Раптом у будинок, де знаходилася дівчинка, вдарила блискавка. Мама Салсабілт швидко висмикнула зарядний пристрій з розетки, і відчула, як її вдарило струмом. Не звертаючи увагу на свій стан, вона швидко обернулась, щоб переконатися, що з дочкою все в порядку. Але сталася трагедія. Відія виявила дівчинку, що лежить на підлозі. Її права щока лежала біля телефону. Жінка підняла дитину і побачила, що на обличчі дівчинки залишився опік, а її груди стала чорною.

У відчаї і паніці мати Салсабіли кинулася до сусідів по допомогу. Але, на жаль, було вже надто пізно. Шестирічна дівчинка була вже мертва.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Іта, Пуспита, представниця поліції муніципалітету повідомила, що сім'я загиблої відмовилася від розтину.

Ця трагедія приголомшила всіх жителів села, адже така безглузда випадковість могла забрати життя кожного з них.

Як повідомлялося: навушники вдарили струмом хлопця, і він помер

Раніше "Знай.uа" писав: шторм викинув на берег тисячі морських зірок

А також про те, як відчайдушно смілива черепаха билася з відображенням