У британському місті Мейблторп після моторошного шторму на берег винесло десятки тисяч морських зірок.

Про це повідомляє видання The Independent.

Варто відзначити, що за словами очевидців морські зірки зайняли величезну сумугу на узбережжі, яка сягнула понад 200 ярдів та шириною понад 10 ярдів.

Крім того відомо, що за попередніми підрахунками на узбережжі опинились близько 100 тисяч зірко, адже вони доволі мініатюрні.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Фотографії в мережі вражають. Придивившись, можна помітити, що сильний шторм прибив до берега і інших морських гадів. Відзначається, що погода була не дуже вітряною, проте пройшло кілька великих припливів.

Разом з тим варто відзначити, що фахівці з медичної компанії International SOS презентували карту для туристів. На інтерактивній картинці представлені найнебезпечніші та найбезпечніші країни світу. Інформацію зібрано спеціально для майбутнього туристичного сезону 2019 року.

Завдяки карті стало відомо, що найнебезпечнішим континентом стала Африка. Тут виявлені "високі ризики для здоров'я. Також відомо, що рівень критичної небезпеки для туристів встановлено для Лівії, Нігерії, Сомалі, ЦАР, Гвінеї і т. д.

Вкрай небезпечними назвали Афганістан, Ірак, Ємен, Венесуелу і Північну Корею. Загрози на середньому рівні є в Єгипті, Тунісі, Марокко, Саудівській Аравії, у Болгарії, Чорногорії та Мексиці.

А ось найбезпечнішими країнами визнали Туреччину, більшість країн Європи, Японію, Південну Корею, Сполучені Штати, Канаду та Австралію. На карті представлено й "нейтральні" в плані ризиків для туристів країни. Серед них — Бразилія, Аргентина, Індія, Індонезія, Таїланд, Філіппіни і КНР. Їх назвали " такими, які швидко розвиваються зі змінними ризиками".

Крім того варто відзначити, що у понеділок, 19 листопада, біля берегів Одеси потонуло судно, на борту якого вдалося виявити контрабандний товар. За інформацією поліції, потонулий за 15 км від Одеси буксир "Паралель" плив у бік Болгарії з контрабандною баржею. На ній знаходилося 5 мільйонів пачок сигарет невідомого походження.

Нагадаємо, небачених масштабів шторм "посунув" береги, українці такого не чекали.

Як повідомляв "Знай.ua", руйнівний шторм змиває європейський курорт з лиця землі, вулиці затоплені, тисячі евакуйовані.

Також "Знай.ua" писав, що оскаженіла стихія поховала людей разом із будинком.

Баржу з контрабандними цигарками шторм викинув на узбережжя Одещини