Члени королівської сім'ї можуть провести новорічні свята порізно.

Про це пише The Sun.

Зокрема, герцоги Кембриджські зустрінуть Різдво без принца Гаррі і Меган Маркл.

Відомо, що принц Вільям, його дружина Кейт Мідлтон та їх троє дітей зустрічатимуть новорічні свята у власному заміськмоу будинку у графстві Норфолк.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також відзначається, що королівська резиденція знаходиться неподалік від будинку Вільяма та Кейт, проте попри велику розміри там доволі складно поміститись королівській сім'ї. При великій кількості кімнат для проведення різних заходів і прийому гостей, маєток відверто переповнений щоразу, коли деякі з них залишаються ночувати після вечері.

Відомо, що у минулому році принц Гаррі та Меган Маркл були запрошені до будинку відсвяткувати Різдво у королівському колі, і, за словами інсайдерів, "фантастично" провели час всі разом.

Проте зараз стосунки між братами дещо зіпсувались через їх же дружин між якими стався конфлікт.

Разом з тим варто відзначити, що фанати британської королівської родини ще не встигли отямитися від повідомлення преси про те, що Меган Маркл народить двійню, як їх чекав ще один шок.

Нібито, герцогиня Кембриджська знову вагітна, але ж здається зовсім недавно світ із завмиранням серця чекав появи на світ Принца Луї.

Наближені до королівської сім'ї особи відзначають, що Кейт і Вільям відчувають себе на сьомому небі від щастя, адже тепер у них буде "Повний комплект" – два хлопчика, Джордж і Луї, і дві дівчинки, Шарлотта і її загадкова сестричка в животі у мами. Також інсайдер пише, що Вільям і Кейт завжди мріяли про дітей, близьких за віком.

За словами видання, Кейт приховує новину і не поспішає з оголошенням, щоб поки не відволікати увагу публіки від вагітної Меган, яка повинна народити навесні майбутнього року.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон тільки через сім років показала головну весільну деталь.

Як повідомляв "Знай.ua", онука Єлизавети II вкрала мільйонера з сім'ї.

Також "Знай.ua" писав, що королева дала добрячої прочуханки Меган Маркл.

Експерти з мови тіла проаналізували поведінку Кейт Міддлтон та Меган Маркл на офіційному заході