Онука Єлизавети II поцупила з сім'ї чоловіка, чим поставила під загрозу саму честь королівської корони. Про це пише Clutch.

Єлизавета II часто даже Меган Маркл прочуханки за порушення етикету, але вона не змогла встежити за власною онукою. Легковажна принцеса Беатріс примудрилася забрати з сім'ї італійського мільйонера.

Онука Єлизавети II Беатріс опинилася в центрі любовного трикутника, чим поставила під загрозу репутацію своєї родини. 30-річна дівчина запаморочила голову італійському мільйонерові Едоардо Мопеллі Моцці.

На момент їх зустрічі Едоардо був у стосунках з дизайнеркою Дарою Хуанг, пара виховувала спільного сина. Однак, кузину принців Гаррі та Вільяма не зупинила наявність дитини у коханого.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Тепер королева Єлизавета II рве і метає: вона не має наміру йти на поводу у внучки. Якщо ЗМІ підхопить цю інформацію, почнеться просто неймовірний скандал.

"Чому вони хочуть все зруйнувати? Я не розумію. Це нечесно, але королівська сім'я така могутня. Що я можу зробити? Нічого", — говорить Беатріс.

Британські піддані завмерли в очікуванні: чи наважиться Беатріс піти проти сім'ї та оголосити заручини з італійцем?

Раніше повідомлялося, напередодні Різдва у принців Вільяма і Гаррі з'явилася таємнича родичка – ще одна бабуся.

75-річна мешканка американського штату Каліфорнія, Енн Українець (Ann Ukrainetz) стверджує, що вона доводиться рідною тіткою принцеси Уельської Діани. А принци Вільям і Гаррі, відповідно, є її внучатими племінниками.

Енн заявила, що у її матері-актриси Евелін Руддерфорт був роман з дідом Діани по материнській лінії - Морісом Рошем. Американка дізналася про це, випадково знайшовши їх листування за 1999 рік. Жінка виявила ці листи через чотири роки після смерті матері.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон сама приїхала в Букінгемський палац без свого чоловіка принца Вільяма.

Раніше Знай.ua повідомляв, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл очікують відразу двох спадкоємців.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон показала Меган Маркл, як повинна виглядати герцогиня.