У п'ятницю, 12 жовтня, внучка королеви Великобританії Єлизавети II принцеса Євгенія Йоркська вийшла заміж за бізнесмена Джека Брукбенка в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

28-річна принцеса прибула на церемонію в супроводі свого батька – принца Ендрю. Для весільного наряду наречена вибрала сукню з глибоким декольте, а також відкритою спиною і довгим шлейфом.

Відомо, що сукня була від дизайнера австрійсько-італійського походження Пітера Пілотто, який позиціонує себе як міжнародний дизайнер. Принцеса була без фати, зате на ній красувалася унікальна тіара.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ніхто з королівської родини не одягав цю тіару на весілля або інше свято. Унікальна тіара з смарагдами була створена у 1919 році за замовленням відомої своєю колекцією прикрас місіс Маргарет Гревілль і передана в королівську колекцію в 1942 році за заповітом королеві-матері, а від неї коштовності перейшли до Єлизавети II.

На принцесі також були сережки зі смарагдами.

Раніше повідомлялося, що принцеса Євгенія і бізнесмен Джек Бруксбенк одружилися і влаштували розкішну весільну церемонію в каплиці святого Георгія, у Віндзорському замку.

Зараз вже відомо, що в урочистостях взяли участь і наймолодші з гостей, правнука королеви Єлизавети II – принц Джордж і принцеса Шарлотта.

Нагадаємо, пір'я, вирізи, леопардовий принт та хутра: найяскравіші образи зірок на королівському весіллі. Гості вразили різноманітністю нарядів.

Як повідомляв "Знай. ua", Кара Делевінь у фраку на королівському весіллі розтривожив усіх. Кара Делевінь стала зіркою на королівському весіллі принцеси Євгенії.

"Знай. ua" писав, що Принц Джордж і принцеса Шарлотта затьмарили весілля внучки Єлизавети II. Вони виконували найважливіші ролі.