Принцеса Євгенія та бізнесмен Джек Бруксбенк одружились та влаштували розкішну весільну церемонію у каплиці святого Георгія, що у Віндзорському замку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що в урочистостях взяли участь і наймолодші з гостей, правнуки королеви Єлизавети II – принц Джордж і принцеса Шарлотта.

Варто відзначити, що про участь малолітніх монархів було відомо, ще задовго до дня весілля. Так, принц Джордж виконував роль маленького пажа, а принцеса Шарлотта несла квіти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також на весіллі були присутні й інші маленські знаменитості серед яких були Теодора Вільямс (донька співака Роббі Вільямса та Айди Філдс), Саванна Філліпс (дочка Пітера Філліпса, і внучка принцеси Анни, Айла Філліпс); Міа Тиндалл (дочка Зари Філліпс і Майка Тіндалла); Мод Віндзор, похресниця принцеси Євгенії (дочка лорда Фредеріка Віндзора).

Разом з тим варто відзначити, що у п'ятницю 12 жовтня у Великобританії пройшло грандіозне весілля. 28-річна принцеса Євгенія Йоркська, внучка королеви Єлизавети II і молодша дочка принца Ендрю вийшла заміж за менеджера клуб Mahiki та власника винного бізнесу Джека Бруксбенка.

Відомо, що на церемонію були запрошені абсолютно всі члени королівської сім'ї включно з самою Королевою Єлизаветою та її чоловіком принцом Філіпом.

Наразі вже відомо, що сукня нареченої мала глибокий виріз на спині, що було зроблено на спеціальне прохання самох принцеси, для того щоб оголити шрами на спині, якими вона обзавелась ще з дитинства. Крім цього, принцеса Євгенія була в тіарі 1919 року, інкрустованій діамантами та великими смарагдами.

До слова скандали навколо дружини британського престолоспадкоємця принца Гаррі герцогині Сассекської Меган Маркл не вщухають. Цього разу у центрі уваги опинилась її сестра, яка намагалась потрапити до королівського палацу на побачення з родичкою, та марно.

Як з'ясувалося, зведена сестра Меган Маркл, 53-річна Саманта давно наполягала на зустрічі з дружиною принца, проте королівська родина залишала її прохання без уваги. І ось нарешті жінка наважилась приїхати до Британії, втім їй швидко вказали на двері, як тільки вона наблизилась до Кенсингтонського палацу.

Раніше її представники вислали до палацу листа із запитом на зустріч сестер. Вони висунули ультиматум: Меган повинна вислати родичці офіційне запрошення – у противному випадку та все одно приїде.

Свою загрозу Саманта виконала, однак наблизитись до членів королівської родини їй не вдалося. Жінку вивели під руки з будівлі кілька офіцерів. За словами очевидців, Саманта голосно кричала і пручалася поліції.

Нагадаємо, сестра Меган Маркл розповіла правду про герцогиню.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл покидають Великобританію.

Також "Знай.ua" писав, що чим харчуються члени королівської сім'ї.

На весіллі принцеси Євгенії очікується зоряний склад подружок і пажів