У кожній сім'ї є свої дивацтва в харчуванні, і особливий статус від них не рятує. Про те, як харчуються британські вельможі, читайте в матеріалі Clutch.

Королева Єлизавета II обережна з вуглеводами

Єлизавета II - це головна жінка країни, тому вона все життя дуже уважно ставилася до свого раціону. У королівському раціоні під забороною будь-які макаронні вироби, картопля і рис. Це наслідки низьковуглеводної дієти, якої Єлизавета II дотримується вже багато років. Крім того, відомо, що практично всі члени королівської сім'ї ненавидять часник.

Кейт Міддлтон рятується сироїдінням

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Кейт Міддлтон любить нежирні сорти м'яса, а також рослинні продукти. Крім того, у Кейт є захоплення - сироїдіння. Такий спосіб харчування допоміг їй скинути кілька зайвих кілограмів. У раціоні Кейт з'явилося багато свіжих овочів і фруктів, крім того, вона полюбила мигдальне молоко і гаспачо. Знатна особа намагається харчуватися як сироїд раз на тиждень.

Принц Вільям не змінює стейкам

Принц Вільям обожнює стейки. Якийсь час Кейт впливала на його раціон, в якому з'явилося більше свіжих овочів і фруктів. Вільяму навіть вдалося схуднути, але потім він знову взявся за старе.

Меган Маркл: життя без м'яса

Меган Маркл - сувора вегетаріанка, яка намагається не вживати жирну їжу. Вона ввела для себе заборону на ряд продуктів і простоянно дотримується її.

Принц Гаррі підсів на смузі

Під натиском Меган Маркл принц Гаррі теж перестав їсти м'ясо. Замість м'ясних виробів принц став пити смузі, їсти цільні злаки, більше овочів і фруктів. Меган взагалі досить благотворно вплинула на його здоров'я: принц став стрункішим і почав займатися спортом.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська офіційно вийшла з декрету. Примітно, що Кейт одразу ж приступила до своїх обов'язків, відправившись до школи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", принц Вільям зовсім недавно відправився з робочим візитом в Африку, де неоднозначно пожартував над своєю дружиною.

Також "Знай.ua" писав, Меган Маркл вперше з'явилася на публіці без супроводу чоловіка та інших членів британської королівської сім'ї.