Зведена сестра Меган Маркл Саманта, яка в ефірі ток-шоу Джеремі Вайна на BBC Radio 2 вибачилася перед герцогинею Сассекской за всі ті слова, які раніше про неї говорила, взялася за старе, і почала ображати мати Меган.

В одному з своїх останніх твітів, відповідаючи на питання про відносини Меган з матір'ю, Саманта заявила, що Дорія Регланд практично не займалася вихованням дочки, і всі обов'язки були покладені на їх спільного батька.

"Я рада, що ви любите людей, яких навіть не знаєте. Але все, що говорять таблоїди – брехня. Тато виховував її більшу частину свого життя майже поодинці. Ніхто не знає, але наш батько виховував Меган без участі матері. Особливо з 12 років. І саме він дав їй усе, що у неї є. Наш тато – приголомшливий і успішний. А Меган – бреше", – написала Саманта.

Така правда сестри Меган збиває з пантелику. На всіх спільних фото Меган з матір'ю, ми бачимо любов матері і доньки. Що ж сталося насправді в сім'ї принцеси, залишається для нас загадкою. Яким би не був батько Меган, мати в першу чергу ближче всіх до дочки. Можливо, були поважні причини, по яким мати не могла повноцінно займатися вихованням дитини. Як би там не було, Меган зросла розумницею і красунею, а сімейні справи нехай залишаються особистою справою кожного.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Знай.ua" повідомив також: Кільце Меган Маркл продають за 40 доларів. Перед одруженням Гаррі вручив своїй обраниці приголомшливе кільце з жовтого золота, великого діаманта і двох диамантов, яке раніше належало принцесі Діані. Фани зі всього світу говорили про те, що обручка виконано в єдиному екземплярі, але минуло кілька місяців, і все виявилося далеко не так...

"Знай.ua" раніше писав: Поссорились? Вагітна Маркл вперше вийшла в світ без принца Гаррі. Буквально днями герцогиня Сассекская і дружина принца Гаррі Меган Маркл вперше з'явилася на публіці без супроводу чоловіка та інших членів британської королівської сім'ї. Про це повідомляє користувач Omid Scobie на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.