Конфлікт в королівській сім'ї розгорається все більше. Після того, як Кейт Міддлтон на самоті відвідала Букінгемскскій палац, королева Єлизавета II викликала до себе Меган Маркл і суворо її відчитала.

Про це пише американське New Idea, посилаючись на інформацію інсайдера. Повідомляється, що особистий секретар королеви організував зустріч Її Величності з вагітною герцогинею Сассекською.

За словами інсайдера, у палаці ще ніхто не бачив королеву такою розгніваною.

"Це була справжня догана ... Королева сказала Меган, що вона "знищує Гаррі", стаючи між ним і його братом Вільямом з дружиною Кейт. Ніхто в палаці ще не бачив королеву в такому гніві!"- повідомляє джерело.

Британські видання не раз писали про ворожнечу між Меган Маркл і Кейт Міддлтон, в тому числі про те, що Меган довела Кейт до сліз, а також про те, що вона грубо обійшлася з помічниками герцогині Кембриджської. Після цього Кейт заявила Меган, що така поведінка є неприйнятною. "Це мій персонал і я сама з ними розмовляю", - заявила дружина принца Вільяма дружині принца Гаррі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, на тлі всіх цих конфліктів Гаррі і Меган готуються до переїзду з Кенсингтонського палацу, де вони жили по сусідству з Кейт і Вільямом, в заміський маєток Фрогмор-гаус.

"Це повний хаос. Всі сподівалися, що сім'ї принців будуть жити в гармонії. Але вони стають лише все більш відстороненими ..."- стверджує інсайдер.

Все це надзвичайно засмучує 92-річну королеву.

"Для Меган встановили нові правила, в число яких входить не засмучувати Кейт і Вільяма, а також їх співробітників", - пише преса.

Щодо самої Меган Маркл, то вона хоч і була ошелешена, але покинула королеву з гордо піднятою головою. Принаймі, так повідомляє інсайдер.

Що ж, схоже, що продовження буде.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон звернулася до королеви за розрадою і порадою. Герцогиня Кембріджська сама приїхала до Букінгемського палацу без свого чоловіка принца Вільяма. Припускають, що вона прибула на чай до королеви Єлизавети за порадою щодо поведінки Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл перетворила життя придворних на пекло.

Також Знай.ua писав про конфлікт в королівській сім'ї: експерт пояснила, чому Меган і Кейт стали ворогами.