Кейт Міддлтон сама приїхала до Букінгемського палацу без свого чоловіка принца Вільяма, чим викликала неабияку цікавість у громадськості.

Герцогиню Кембріджську помітили на в'їзді до Букінгемського палацу, повідомляє Daily Mail. Зазначається, що відповідне відео розмістила в Instagram одна з прихильниць королівської сім'ї.

36-річна Кейт Міддлтон, одягнена в кремового кольору вбрання, сама була за кермом чорного Range Rover. Вийшовши з машини, вона привітно помахала натовпу цікавих, які зібралися біля воріт палацу.

У машині герцогиня Кембріджська була одна. Припускають, що вона прибула на чай до королеви Єлизавети. Подейкують, що Кейт звернулася до бабусі свого чоловіка за розрадою і порадою на тлі наростаючих, як сніжний ком, чуток про її напружені стосунки з Меган Маркл.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У той же час з'явилась інформація, що за порадою до Єлизаветі могла звернутися також і Меган. Персонал палацу вважає, що Королева підтримала б вагітну герцогиню Сассекську, якби та звернулася до неї за допомогою. Адже Її Величність розуміє, що змінитися і пристосуватися до нового способу життя не так вже й просто.

У приклад Меган приводили Софі - дружину молодшого сина королеви принца Едварда, нині графиню Вессекську. Простолюдинці Софі, доньці продавця автомобілів, також свого часу було нелегко адаптуватися до ролі дружини принца. На початкових етапах стосунків з Едвардом їй довелось зіткнутися зі снобізмом з боку оточуючих. Однак Софі заручилася підтримкою королеви і зрештою благополучно вписалася в сім'ю.

На Меган Маркл і Кейт Міддлтон чекає спільне святкування Різдва в королівському маєтку Сандрінгем. Для обох воно може стати серйозним випробуванням. Тим більше, що Гаррі і Меган збираються, як і в минулому році, зупинитися в Анмер-холі - будинку герцогів Кембріджських.

Нагадаємо про конфлікт в королівській сім'ї: експерт пояснила, чому Меган і Кейт стали ворогами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон показала Меган Маркл, як повинна виглядати герцогиня.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон у різдвяній спідниці влаштувала свято військовим.