Кейт Міддлтон знову зуміла порадувати фанатів своїм стилем на неперевершеним чином на королівському дипломатичному прийомі.

Напередодні, 4 грудня, Герцогиню Кембриджську можна було легко сплутати зі справжньою принцесою прямо з дитячих казок, передає Elle.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

На прийом вона з'явилася разом з чоловіком – принцом Вільямом. Сама Кейт виглядала чудово з-за сукні, яку було зшито вручну британським дизайнером вона прийшла в супроводі чоловіка – принца Вільяма. Сама вбралася у сукні ручної роботи Jenny Packham. Шикарний наряд був прикрашений безліччю кристалів. На сукню Кейт також фігурувала жовта стрічка – символ сімейного ордена. Орден засвідчує, що Єлизавета II визнає досягнення Кейт як члена королівської сім'ї.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Волосся Кейт були зібрані в невеликому пучку, а голову прикрашала розкішна тіара (Cambridge Lovers Knot Tiara), яку дуже любить рід Кембриджських. Прикраса використовується тільки на особливих заходах.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон у різдвяній спідниці влаштувала свято військовим

У вівторок, 4 грудня, 36-річна Кейт Міддлтон і 36-річний принц Вільям провели свою першу офіційну зустріч у цьому місяці, яка виявилася особливо урочистій через наближення новорічних свят.

Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали різдвяну вечірку, влаштовану для членів сімей військовослужбовців ВПС, яка пройшла в Лондоні. Головною метою заходу стала підтримка персоналу королівської авіабази "Акротірі", що працює на Кіпрі в період свят. Як відомо, близько 7500 солдатів не матимуть можливості відсвяткувати Різдво зі своїми близькими.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Меган Маркл зустрілася з Мішель Обамою: про що був тет-а-тет року

У понеділок, 3 грудня в Лондоні відбулася презентація книги Мішель Обами Becoming ("Становлення"). Колишню першу леді США прибула послухати Герцогиня Сассекская Меган Маркл. Після подання мемуарів жінки на довгий час усамітнилися.

Також "Знай.ua" писав про те, що Особистий стиліст Кейт Міддлтон розкрив її головний секрет: 3 простих правила шикарних волосся герцогині