Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії Ана Чері постала на огляд публіки в коротенькому смарагдовому платті з розкішним декольте на бретельках. Це вбрання відмінно підкреслює соковиту фігуру моделі, яка забула надіти бюстгальтер. Ана Чері мило посміхається в камеру, її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі дівчини стриманий макіяж. Руки модель поклала на стегна.

У підписі до фотографії фітнес-модель розповіла шанувальникам, що смарагдовий її улюблений колір і запитала, який колір люблять її фанати. "Чи знаєте ви, що мій улюблений колір смарагдово-зелений? Так само, як це плаття від @fashionnova. А який ваш улюблений колір?", - написала Ана в підписі до фото. Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, а деякі розповідають про своїх улюблені кольори, відповідаючи на запитання моделі.

Раніше повідомлялося, що солодка Ана Чері облягла принади тонким мереживом. На своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в мереживній білизні. Ана Чері на фото сидить на диванчику майже гола. На ній тільки спокусливий комплект чорної мереживної білизни, яке ледь утримує соковиті принади моделі. На обличчі дівчини яскравий макіяж, вона мило посміхається, запустивши руку в розпущене волосся.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.