Як вам таке кумедне відео: вчитель черепашок ніндзя після важкого трудового дня вирішив прийняти душ, але раптово до нього увірвалася людина і почала знімати на камеру. Сенсей в шоці!

Відео було знято в Перу і дуже швидко розійшлася мережею. Ролик зібрав більше 800 000 переглядів, а з урахуванням репостов в соцмережах - 7 млн переглядів. Про це повідомляє портал Indy100.

Так автор відео розповів, що зняв дивного звіра в місті Уарес в Перу.

"Вона була схожа на людину, я ніколи не бачив нічого подібного. Це тривало близько 30 секунд, а потім вона втекла. Я думаю, вона просто хотіла як слід помитися. Я дбаю про тварин, тому я хотів захистити її. Я б ніколи не став заподіювати їй біль. Тому я тільки зняв її на відео і дав піти", - розповів Хосе Корреа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коротке відео щура, що приймає душ, з'явилося минулого тижня і дуже швидко стало вірусним. Гризун зовсім як людина намилював собі голову, пахви, бока, хіба що не насвистував і не примовляв: "О, тепленька пішла".

Відео з гризуном перш за все веселе і незвичайне, адже мало хто бачив подібну поведінку у тварин. Також воно веселить людей, тому що вони бачать у тваринці себе.

Проте, більшість відзначили що це знущання над твариною. І мило нанесене на шерсть дуже шкідливо для гризуна.

"Вона намагається позбутися від мила лапками, їй щипає шампунь. В цьому немає нічого смішного!", – відзначили користувачі мережі.

До речі, біологи Гельсінського університету розповіли, яка тварина насправді знята в ролику і чому вона так себе веде.

Тумас Айвел, дослідник-біолог з університету Гельсінкі заявив, що швидше за все в ролику знімали не щура, а пакарану. Цей вид гризунів іноді називають "жахлива миша". Зовні пакаран нагадує морську свинку і населяє тільки тропічні ліси на заході басейну Амазонки і прилеглі східні схили Анд від Колумбії до західної Болівії.

З наукової точки зору пакарани більш тісно пов'язані з капібарами і морськими свинками, ніж з норвезькимпацюком або чорним щуром.

Насправді, каже вчений, тварина не милася, а лише очищала своє тіло від незвичного мила, але вийшла імітація людських рухів під час прийому душу.

Пакарана має ліпідний шар на своїй шкірці, що захищає хутро від бруду та вологи. Таким чином, покриття милом звірятко розцінило як його забруднення і захотів очиститися.

Пакарани — дуже спокійні тварини, які ведуть переважно нічний спосіб життя, цей гризун схожий на морську свинку і паку.

Нагадаємо, це найдивовижніші гібридні тварини, яких начебто не існує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кумедний хаскі знайшов собі хижого друга, їх гра в догонялки привела соцмережі у захват.

Також "Знай.uа" писав, людству показали знімки тварин в утробі матері.