Одного разу водолаз на ім'я Алехандро Рамос на роботі занурився у воду на глибину 30 метрів. У цей час вантажний корабель пошкодив спеціальний шланг, який подавав стиснене повітря чоловікові для того, щоб він міг дихати. Йому довелося негайно підніматися на поверхню.

Водолазам відомо: якщо вони швидко випливають з великої глибини, їм загрожує декомпресійна хвороба. Гази, які розчиняються в тканинах організму і крові людини, потрапляють в кров у вигляді бульбашок. Вони руйнують стінки судин і клітин, а також блокують кровотік. Тяжкі випадки можуть мати летальний результат. Алехандро пощастило – він вижив. Але його тіло істотно збільшилася, він додав 30 кілограмів у вазі. Грудні м'язи і біцепси чоловіки дуже сильно роздулися.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Подія змінило життя дайвер. Йому соромно показуватися в суспільстві. Він навіть задумався про самогубство. Із-за невеликого окладу він не може собі дозволити звернутися до фахівця, який допоможе йому повернути своє тіло. На щастя, ним зацікавилися в медичному центрі ВМФ в Лімі. Лікарі повідомили, що стан його організму і тіла змінилося з-за виникнення бульбашок азоту в його жирових тканинах. На Рамоса чекає кілька пластичних операцій, тривале лікування та реабілітація.

Портал "Знай.uа" вже писав про малятку з ляльковою зовнішністю, яка стала зіркою мережі

А також: корова включила здібності ніндзя і напала на мотоциклістку

Нагадаємо: вчені з'ясували, скільки триває ідеальний секс