Маленька Кадді Джоан Уолтон зростає неймовірною красунею. Дівчинка вже встигла прославитися своєю унікальною зовнішністю, в своєму зовсім юному віці. Особливість маленького ангела - красиві пухкі губки, як у ляльки.

Поки одні дівчата фарбують губи, щоб візуально збільшити їх, інші колять гіалуронку, треті вдаються до використання фоторедакторів, Кадді підкорює світ своєю природньою красою.

Навряд чи дівчинка зараз розуміє, якою красою її нагородила природа, чого не скажеш про інтернет-користувачів — під її фото з кожним днем з'являється все більше захоплених коментарів. Instagram чарівної дівчинки веде її мама Іда Джаффуне. За лялечкою спостерігає вже більше 40 тисяч людей!

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Природа дійсно наділила дитину нестандартною зовнішністю, хоча і тут з'явилися злі язики, які кажуть, що все це справа рук пластичних хірургів. Ви серйозно?

За словами Іди, їй доводиться щодня відповідати на численні запитання фоловерів, яким не дає спокою зовнішність Кадді. Одні вважають, що Іда "збільшує" губи дочки в фотошопі заради лайків, інші зовсім підозрюють, що дівчинці вкололи філлери. Але всі вони помиляються.

Незвичайна зовнішність перейшла Кадді від мами, яка і сама має губи значного розміру.

В одному з постів вона написала:

"Ні, у моєї дочки немає ніяких вроджених дефектів. Так, її рот закривається, коли їй того хочеться. Ні, я нічого не робила з губами Кадді, вони їй дісталися від природи, як її волосся. Я не використовую накладні пасма і не начесую їй волосся спеціально, щоб вони здавались більшими".

Цікаво, що у матері дівчинки кенійське коріння, а батько Марк Уолтон родом з Азії. Можливо в цьому і криється ключ до особливої зовнішності.

До речі, у дівчинки є старший брат Реймонд, який, на відміну від сестри, пішов у тата і не успадкував настільки пухкі мамині губи. Фото хлопчика Іда також розміщує в своєму мікроблозі. Дітлахи дуже фотогенічні і можливо в майбутньому їх чекає модельна кар'єра.

Пропонуємо вам подивитися найкрутіші знімки дівчинки:

Нагадаємо, Ар'я Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мелані з Міннесоти (США) недавно виповнилося 5 років, але про неї вже знає весь світ. Вся справа в її унікальних очах, які багато хто називає інопланетними.

Також "Знай.uа" писав, користувачі мережі звернули увагу на фото дитини, у якої незвичний, як для азіата, яскраво-синій колір очей. Знімок маленького красеня опублікувала манікюрниця Ваніда Пилачай, зазначивши, що це син її клієнтки.