Щоб відростити довгу косу до пояса, як правило, потрібно витратити не один рік, адже норма росту волосся на місяць становить якихось 1-1,5 сантиметра. І поки багато красуні мріють відростити довгу і шовковисту шевелюру. Ця дівчинка не знає, що робити зі своєю, адже волосся росте не по днях, а по годинам.

Ар'я Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю. Адже в роду Ар'ї є турецько-шведське коріння по татові і слов'яно-германські по мамі. До речі, мама теж була в дитинстві волохатенькою, але не настільки, як донька.

Ніхто, крім батьків, не може вгадати вік Ар'ї Більгін з першого погляду. Дівчинка не по роках висока, але найголовніше — у неї така розкішна копиця волосся, яку просто фізично не може відростити дворічна дитина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час вагітності у жінки не було ніяких відхилень. Вона не підозрювала про таку особливість дочки, але коли після пологів побачила пишну шевелюру дівчинки, то дуже здивувалася, як і лікарі.

Мама була впевнена, що таке волосся випаде, а виросте світле. Але волосся стало дуже швидко рости, при цьому посвітлішало лише на пів тони.

Крім розміру, а вони вже нижче плечей, волосся Ар'ї відрізняються дивовижною життєвою силою. Ні один волосок досі не випав. Плюс їх ніколи не стригли. Тому що ніхто не розуміє, що з таким щастям робити.

Дівчинку прозвали "Міні Рапунцель", але їй не дуже подобається це прізвисько. Тому що казковий персонаж мав волосся неприборкано довге, а маленькій Ар'ї подобаються зачіски.

Одного разу мама відвела її в перукарню, заради експерименту, і там досвідчений майстер відтворив на голові дворічної дитини практично всі види дорослих зачісок. І це стало переломним моментом у долі дівчинки.

"У неї не було залисин або чогось такого, просто густе чорне волосся, яке з часом посвітлішало. Для мене це стало великим сюрпризом" — каже мама дівчинки. При тому, що в їхній родині ніхто не міг похвалитися розкішним волоссям.

Мама Ар'ї вже підписала контракт з модельним агентством і сподівається, що донька стане моделлю. До дівчинки часто підходять люди захоплюються зачіскою малятка або говорять, що заздрять густим і довгим волоссям дівчинки.

Нагадаємо, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", малятко Іден Вуд стала переможницею дитячих конкурсів краси близько трьохсот разів. Як тепер виглядає найкрасивіша дівчинка в США?

Також "Знай.uа" писав, як змінилася найкрасивіша дівчинка в світі.