Перша леді США постала перед публікою в абсолютно новому образі. Дружина американського президента Меланія перетворилася на блондинку. Телеканал Fox News першим показав, наскільки сильно змінилася місіс Трамп.

З зачіскою стильна перша леді експериментувати не стала. Зміни торкнулися тільки кольору волосся – вони посвітлішали відразу на кілька тонів. Після перегляду інтерв'ю пані Трамп з ведучим Fox News Шоном Хенніті багато американців розчарувалися в зразку американського стилю.

Будучи завжди під прицілом, дружина президента і в цей раз отримала шквал критики. Користувачі соцмереж вважають, що новий відтінок старить Меланію і робить її зовнішність більш грубою. Але найцікавіше, що тепер обидва Трампа – чоловік і дружина – стали дуже схожі один на одного. Американські тролі єхидно пройшлися по цій схожісті. Якщо раніше діставалося тільки зачісці президента, про яку не жартував тільки ледачий, то тепер настала черга і його половинки.

«Можливо, у цей ранок у президентській ванній хтось щось переплутав», - жартують одні. «Правду кажуть, що чоловік і дружина – одна сатана», - підтакують інші.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

І справді, не треба бути гумористом і єхидною, щоб не помітити схожість. Дивлячись на «оновлену» Меланію Трамп, виникає відчуття, що вона свідомо маскується під чоловіка. Правди заради, варто відзначити, що новий образ «королеви» США їй не йде – зі старим було краще.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про те, що Меланія Трамп спала з королем Марокко прямо під носом у довірливого чоловіка. Відео подивилися мільйони користувачів.

Як повідомляв портал Знай.ua деякі підозрюють, що двійники є не тільки у президентів, але й у їхніх дружин. Цілком ймовірно, що і Меланія не обходиться без допомоги «близнючки».

Також Знай.ua писав, що перша леді навчилася мстити своєму чоловікові. Меланія зрозуміла, як виставити Трампа дурнем перед усім світом.