Президент Америки Дональд Трамп прилетів до Франції в супроводі своєї дружини Меланії. Тут вони візьмуть участь у заходах, які присвячені 100-річчя Першої світової війни.

В Парижі високопоставлених гостей зустрів президент Франції Еммануель Макрон і перша леді країни Бріджит. Офіційна зустріч відбулася в Єлисейському палаці.

Меланія Трамп уже на першій зустрічі потрапила в курйозну ситуацію. З розкішної машини Меланія вийшла в наряді, який абсолютно не відповідав погоді. Перша леді США показала вишукане осіннє пальто від Bottega Veneta з ремінцем на поясі і широкими рукавами. До нього Меланія підібрала шкіряні рукавички, які і привернули увагу до її образу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За прогнозами синоптиків, в Парижі було близько 12 градусів тепла, однак бездоганний зовнішній вигляд для першої леді був важливіше власного самопочуття.

Під час візиту до Франції Меланія також обрала для себе досить нестандартну зачіску і елегантно підібрала волосся наверх. А от взуття перша леді обрала у своєму стилі: туфлі-човники від Christian Louboutin завершили її look.

Раніше повідомлялося, що відразу кілька активісток руху Femen змогли прорватися до кортежу президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що американський лідер в той момент якраз прямував на церемонію святкування сотої річниці з дня закінчення Першої світової війни.

Нагадаємо, Трамп в одну мить перекрив повітря мільйонам нещасних. Трамп заборонив надавати притулок нелегальним мігрантам в США.

Як повідомляв Знай. ua, активістки Femen показали Трампу все і навіть більше. Активістки ще раніше пообіцяли подібний "привіт".

Знай. ua писав, що маленький дощик налякав Трампа до нестями, рятувальний загін уже на півдорозі. Президент США вже прибув у Париж.