У понеділок, 12 листопада, стало відомо про кумедний казус, який трапився на зустрічі світових лідерів у Парижі під час виступу президента Франції Еммануеля Макрона.

Так, король Марокко Мухаммед VI задрімав поруч з дружиною президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Меланією і миттєво став зіркою інтернету.

Мухаммед VI

Відповідний ролик опубліковано на відеохостингу Youtube.

Варто відзначити, що відео відразу ж стало вірусним, оскільки користувачі мережі відзначили, що король тепер може сміливо заявляти, що спав з дружиною Трампа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дональд і Меланія Трамп

У свою чергу Меланія, незважаючи на конфуз Мухаммеда VI, зберегла спокій і зробила вигляд, що нічого не помітила. При цьому сам Дональд Трамп, схоже, помітив, як засинає король і окинув його осудливим поглядом.

Раніше повідомлялося, що президент Америки Дональд Трамп прилетів до Франції в супроводі своєї дружини Меланії. Тут вони візьмуть участь у заходах, які присвячені 100-річчя Першої світової війни. У Парижі високопоставлених гостей зустрів президент Франції Еммануель Макрон і перша леді країни Бріджит. Офіційна зустріч відбулася в Єлисейському палаці.

Нагадаємо, що у мережі проаналізували незвичайні прояви "мови тіла" президента Франції Еммануеля Макрона по відношенню до американського лідера Дональда Трампа. Журналісти звернули увагу на міцне рукостискання лідерів країн в ході їх привітання.

Як повідомляв портал Знай.uа, невеликий зріст у черговий раз підвів російського президента Володимира Путіна. В мережі нещодавно став дуже популярним знімок з Парижа, куди господар Кремля прибув з робочою поїздкою.

Також портал Знай.uа писав, що президент США Дональд Трамп і перша леді Меланія Трамп 10 листопада не поїхали на церемонію відвідин американського військового кладовища. Зараз вже відомо, що офіційною причиною, яку масово тиражує Білий дім, називають негоду в районі меморіалу.