Перша леді США Меланія Трамп довела, що вона все ще має завнішність моделі і не дарма її негласно вважають іконою стилю.

Громадськість завжди пильно стежить за дружиною американського президента. Обговорюється буквально все – чим займається, куди направилась, що сказала, як подивилась. Особливо пристрасно оцінюється те, як одягається перша леді, яка носить негласний титул ікони стилю. Тому будь-яке вбрання дружини американського лідера піддається жорсткій оцінці, і не завжди Меланії Трамп вдається отримати схвалення модних критиків.

Однак, цього разу Мелані, схоже, це вдалось.

Дружина Дональда Трампа з'явилася на прийомі на честь відкриття 73-й Генеральній асамблеї ООН в Нью-Йорку. Для такого заходу Меланія вибрала в міру елегантну, і в той же час в міру відверту сукню-олівець пудрового відтінку від Scanlan Theodore. Вбрання вдало підкреслило всі принади колишньої моделі. А туфлі-човники від Christian Louboutin доповнили образ першої леді.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Дружина американського президента виголосила промову перед гостями і анонсувала свою першу велику міжнародну поїздку, яку вона зробить без чоловіка. Колишня модель відвідає чотири африканські країни з метою розвитку гуманітарних програм для дітей і підлітків. Для просування цих програм Меланія Трамп побуває в Гану, Малаві, Єгипті та Кенії.

Нагадаємо, дружина американського президента Дональда Трампа на зустріч з французькою президентською парою в Білому домі з'явилась в чарівному білосніжному образі.

Незважаючи на те, що Меланія Трамп і Бріджит Макрон з'явилися в схожих образах на цьому заході, але саме образ Меланії виявився в центрі уваги модних критиків.

Модні видання назвали першої леді США одним з найбільш вдалих, навіть незважаючи на те, що вона вибрала американський, а не французький бренд, як того вимагають негласні правила дрес-коду на зустрічах з представниками інших країн.

Нагадаємо, Меланія Трамп здивувала вбранням на важливій бізнес-зустрічі - колишня модель вийшовши в світ у минулорічній сукні вартістю всього 539 доларів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меланію Трамп висміяли за незграбні пози в городі

Також "Знай.ua" писав, що Меланія Трамп здивувала виразом обличчя після діалогу з Путіним