Перша леді США Меланія Трамп, котра проводить свою власну програму боротьби з кібер-залякуванням, говорить, що це зумовлено її власним досвідом. Вона назвала себе найбільш зацькованою людиною у світі.

Про це дружина американського президента розповіла журналістам ABC News.
"Можу сказати, що я - людина, яку цькують більше за всіх людей у світі. Одна з таких людей - якщо ви бачите, що люди про мене говорять", - пожалілася вона.

Саме тому, підкреслила Меланія Трамп, її кампанія Be Best фокусується на навчанні дітей правильній поведінці в онлайні та соцмедіа.

"Ми повинні виховувати у дітей соціальну і емоційну поведінку", зазначила дружина Трампа.

У той же час критики вважають лицемірством програму першої леді США по боротьбі з кібер-цькуванням, адже всім відомо, що її чоловік Дональд Трамп не стримує емоцій та не добирає висловів, коли пише в Twitter. При цьому він часто використовує принизливі і навіть іноді расистські вислови.

"Ви вже знаєте, коли ви нападаєте на нього, він дасть здачі вдесятеро дужче. Не має значення, хто ви, чоловік або жінка, він до всіх ставиться однаково", - говорила сама Трамп про свого чоловіка в 2016-му році.

"Я добре розумію, що люди скептично ставляться до мене, обговорюючи цю тему. Мене критикували за моє прагнення до вирішення цієї проблеми, і я знаю, що це буде продовжуватись, але це не зупинить мене робити те, що я вважаю правильним. Я тут з однією метою: допомагати дітям і виховувати наше наступне покоління", - заявила Мелані Трамп.

Нагадаємо, екс-помічниця президента США Дональда Трампа, зірка телешоу Омароса Ньюман-Маніголт вважає, що всі ляпи, яких припускається на публіці Меланія, і за які її потім критикують у мережі - навмисні. У такий спосіб перша леді виставляє дурнем свого чоловіка.

Як стверджує Омароса, перша леді Америки Меланія знайшла спосіб карати свого чоловіка і виставляти його дурнем перед світом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меланія Трамп зізналася, що часом змушена просити свого чоловіка відкласти в сторону смартфон і перестати твітити.

Також "Знай.ua" писав, Меланія Трамп відвідала арабську країну в чоловічому одязі.