У суботу, 6 жовтня, Меланія Трамп в ході короткої прес-конференції в Єгипті зізналася, що часом змушена просити свого чоловіка відкласти в сторону смартфон і перестати твітити.

Дружина Дональда Трампа в даний час знаходиться в своїй першій самостійній закордонній поїздці в якості першої леді США. Для вояжу Меланія вибрала Африку. Єгипет став другою країною, куди місіс Трамп завдала офіційний візит в ході цього турне. П'ятихвилинна прес-конференція проходила на тлі знаменитих пірамід та сфінкса.

Перша леді заявила також, що далеко не завжди згодна з тим, що пише її чоловік в Twitter.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"І я кажу йому про це. Чесно висловлюю свою думку і також чесно даю поради. Іноді він прислухається до них, іноді — ні. Але у мене є своя думка і право голосу. І це дуже важливо для мене", — підкреслила Меланія.

Один з журналістів поцікавився: "Ви коли-небудь говорили чоловікові покласти смартфон?" Місіс Трамп відповіла ствердно. При цьому вона додала, що у неї з чоловіком були суперечки щодо того, як краще використовувати можливості інтернету.

Виявилося, що Меланія не схвалює тон твітів Дональда. Вона нагадала, що в якості першої леді проводить важливу суспільну програму, сподіваючись припинити буллінг в соціальних мережах і месенджерах.

Ще одне питання, яке встигли задати дружині американського президента, стосувався висунення в члени Верховного суду США Бретта Кавано, що викликав масові протести у суспільстві. Кілька жінок звинуватили Кавано у зґвалтуваннях. Він все заперечує. Однією з тих, хто висунув звинувачення проти протеже Дональда Трампа, є професор Крістін Блейзі Форд.

Меланія заявила, що вважає Кавано висококваліфікованим юристом. Але тут же додала: "Я рада, що доктор Форд змогла висловитися". І відмовилася відповідати на питання, чи вірить вона в те, що розповіла професор про Кавано. Після цього прес-конференція була завершена.

Нагадаємо, Меланія Трамп відвідала арабську країну в чоловічому одязі.

"Знай.uа" повідомляв, що перша леді Америки Меланія знайшла спосіб карати свого чоловіка і виставляти його дурнем перед світом.

Знай.uа повідомляв, що скромність Меланії Трамп змусила бізнесменів червоніти.