Багато користувачів мережі вже в курсі скандалу, який виник навколо сукні першої леді США, а саме чорної сукні, в якій Меланія Трамп з'явилася на відкритті Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

Детально про це розповів ONLINE.UA.

Меланія Трамп

Ви запитаєте в чому проблема цієї сукні?

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Справа в тому, що в той день в соцмережі запустили акцію на підтримку жертв сексуальних домагань, тому користувачі не виключають, що своїм вбранням дружина Трампа вирішила висловити солідарність з жертвами насильства.

Для того, щоб підвищити видимість цієї проблеми організатори акції запустили в соцмережах хештег #BelieveSurvivors (# ВірюВижившим).

Як багато хто вже знає, першою про домагання заявила Христина Блейз Форд, яка звинуватила кандидата до Верховного суду Бретта Кавано в сексуальних домаганнях. Слідом за нею й інші жінки звинуватили кандидата, висунутого Дональдом Трампом, в тому ж самому.

Звичайно ж, президент США заперечує всі претензії в його сторону. У відповідь на це користувачі мережі влаштували суперечку з приводу чорної сукні Меланії Трамп, в якому побачили прихований підтекст і сенс.

Як додали користувачі:

"Я думаю вона це робить на зло Трампу, тролить його тонко. І пальто" Мені все одно "після скандалу зі зрадою, і костюм білий в стилі Хілларі після іншої порнозірки, зараз одяглася в чорне. Неспроста це і начебто ні до чого не причепишся"," Меланія одягла чорну сукню в той самий момент, коли ми підтримуємо жертв домагань. Не так очевидно, як напис на куртці "Мені все одно", але з усіх кольорів вона вибрала цей ... "," Хто-небудь ще помітив , що Меланія сьогодні в чорному? Можливо, це збіг, а якщо ні? ".

А що ви думаєте про вбрання Трамп?

Нагадаємо, глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що під час його виступу на Генеральній асамблеї ООН світові лідери розсміялися не над його словами, а разом з ним.

Як повідомляв Znaj.ua, перша леді США Меланія Трамп довела, що вона все ще має завнішність моделі і не дарма її негласно вважають іконою стилю.

Також Znaj.ua писав про те, що користувачі мережі знають про те, що сьогодні чимало уваги привертається до питання насилля в шоу-бізнесі, зокрема в зарубіжній культурі. Черговою жертвою скандалу стала акторка, зірка серіалу "Усі жінки – відьми" Алісса Мілано.