Президент Росії Володимир Путін публічно заступився за дружину американського лідера Дональда Трампа. Те, що сказав у відповідь Путін, розсмішила зал під час публічної прес-конференції за підсумками саміту G20. Один з журналістів мав намір поставити російському президентові питання про Меланію, але той його різко осадив: "Меланью залиште в спокої, що ви". Таким чином, маленький лицар ніби вигородив Прекрасну Даму перед нападками журналістів, які всюди сунуть свій ніс.

Пізніше стало відомо, що журналіст хотів поставити питання про знімок з вечері в рамках саміту G20, де перша леді США нібито фліртувала з президентом Росії. Путін і Меланія разом сиділи за столом, дружина Трампа щасливо посміхалася. Президент Росії почав незграбно виправдовуватися, що фотографія або стара, або з іншого заходу, або є наглейшим фотошопом. Ну звичайно, так ми йому повірили .

"Це був фотошоп чи це були фотографії з іншого заходу", - зазначив російський лідер, додавши, що поруч з ним на вечері сиділи президент Південної Кореї і перша леді Китаю.

Напомним: Меланія Трамп потрапила в список кращих…мемів жовтня. Посміятися над цим від душі можна в нашій недавній публікації.

Мережа сміється над тим, як Меланія Трамп облила Білий Дім кров'ю своїх ворогів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Путін вибрав не найкращий час для того, щоб "клеїти" дружину свого одвічного ворога. Дональду Трампу зараз і без того погано – він оплакує велику втрату.

Ми крім того писали, що перша леді США проявила виняткову людяність в День Подяки і помилувала головну тварюку року.

Що ж стосується Володимира Володимировича Путіна, то йому, очевидно ніяк не набридне ганьбитися. Так, нещодавно мережа висміяла лімузин, на якому російський лідер прибув до Аргентини. І зганьбив його, звичайно ж, його вірний пропагандист – так званий "журналіст кремлівського пулу". Він написав, що "на аргентинському телебаченні активно обговорюють характеристики і ціну лімузина Путіна.У відповідь на це і журналіста, і його правителя підняли на сміх.

Між тим українська журналістка красиво опустила Росію на путінському каналі.

У Мережі активно обговорюють красивий відповідь української журналістки Яніни Соколовської російським пропагандистам. Соколовська принизила агресора публічно, причому на його ж каналі. Журналістка виступила з висловлюванням про саміті G20 в Аргентині і агресії РФ в Чорному морі в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1". Ведучий програми Євген Попов такого точно не очікував і впустив щелепу.