Одного разу мешканка Канади на ім'я Джекі Лейк вирушила на пошту, щоб відправити посилку. Коли вона повернулася додому, то виявила, що її кіт кудись зник.

Вся сім'я Лейк організувала пошуки Балу на вихідних. Джеккі разом з родичами поїхала патрулювати околиці і ліси, які знаходяться неподалік. Вони розклеювали оголошення по всьому місту і запитували у людей, чи не бачив хто-то з них кота. На жаль, пошуки не увінчалися успіхом.

Як виявилося пізніше, жінка відволіклася під час пакування 4 коробок для відправки, і її вихованець заліз в одну з них. Нічого не підозрюючи, Джеккі передала всі коробки співробітникові пошти. Тварина вирушило з п

zровинции Нова Шотландія в Монреаль разом з безліччю посилок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Балу проїхав половину країни, поки кур'єри не виявили підозрілу і дивну посилку. Їм довелося її відкрити. Вміст коробки шокувало кур'єрів – в ній знаходився справжній котик.

Вони зателефонували місіс Лейк, щоб запитати, чи не відправляла вона в Монреаль кота. Жінка повідомила, що це помилка. Мабуть, він випадково заліз в коробку. Вона дуже зраділа цій несподіваного дзвінка.

На щастя, історія закінчилася добре. Балу повернувся додому цілим і неушкодженим. Співробітники волонтерської організації Freedom Drivers доставили його назад в Нову Шотландію.

"Знай.иа" вже писав про 5 способів повернути убежавшую з дому кішку

А також про те, як агресивна корова збила мотоцикліста

Нагадаємо: у мережі показали, як приймає ванну вчитель Сплінтер