Домашні улюбленці постійно радують господарів своєю поведінкою. Вони часто потрапляють у кумедні ситуації або навіть самостійно їх створюють. Без сміху за цим спостерігати неможливо.

Яскравим прикладом є ситуація, яка сталася між собакою і папугою. Вони влаштували справжню битву за іграшку, яка сподобалася їм обом. Відважні і вперті суперники влаштували справжнє протистояння. Відеозапис з боротьбою потрапила в мережу. Користувачі просто в захваті від цього ролика. Вони отримали відмінний заряд позитиву і гарний настрій на весь день.

Господарі какаду Зазу і його брата навіть не підозрювали, що улюбленці можуть виявитися такими власниками. Жоден з них не захотів грати разом, кожен намагався забрати іграшку собі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В якийсь момент кмітливий і хитрий папуга навіть спробував відвернути собаку, але цей прийом не спрацював.

Інформацію про переможця господарі вирішили утримати в таємниці. Здавалося б, пес в рази більше птиці. Він більш сильний і швидкий, і він повинен перемогти. Але папуга здивував усіх своїм завзяттям, що може зробити переможцем і його.

"Знай.uа" вже писав про кота-путешественника, який проїхав у коробці півкраїни

Читайте також: у мережі з'явилося відео, на якому Сплінтер приймає ванну

Нагадаємо: 5 способів повернути убежавшую з дому кішку