Новий рік - це чарівна пора, в яку можуть здійснитися всі заповітні бажання. Ми розповімо про три дієві способи здійснення бажань, які точно допоможуть тобі досягти своєї мети протягом найближчого року. Передає Clutch.

Спосіб №1: зошит на 100 днів

Візьми красивий зошит на 100 сторінок і ручку. На останній сторінці напиши своє найзаповітніше бажання в стверджувальній формі. Наприклад: "Я - власниця нової квартири".

З цього дня ти повинна кожен день записувати те, що зробила для досягнення своєї мрії. Пам'ятай, що Всесвіт чує, тому якщо ти будеш наполегливо йти до своєї мети, ти її досягнеш.

Спосіб №2: книга бажань

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Візьми красивий блокнот і матеріали для його заповнення: ручки, фломастери, красиві картинки з журналів. Визначся зі своїм найзаповітнішими бажаннями і напиши їх на першій сторінці в стверджувальній формі. Наприклад: "Я - володарка нової машини".

Тепер твоє завдання — підбирати красиві зображення, що візуалізують твоє бажання. Вклеюй їх на кожному розвороті блокнота, пиши поруч позитивні твердження, додавай всі картинки, які викликають у тебе позитивні емоції та асоціації з твоєю мрією. Кожен день відкривай цю книгу, радій так, ніби бажання вже збулося і воно обов'язково збудеться.

Спосіб №3: бажання на воду

Візьми лист паперу і напиши на ньому свою мрію. Постав зверху на лист склянку, повну води. Зосередься на бажанні і потри над водою долоні, уявляючи, як між ними формується потужний згусток позитивної енергії. Уяви, що твоє бажання збувається, візуалізуй його якомога чіткіше, і випий воду. Повторюй цей обряд якомога частіше і вже через 21 день ти відчуєш позитивні зміни.

Нагадаємо, як вибрати ідеальну сукню на Новий рік 2019 і бути в тренді.

Раніше Знай.ua повідомляв, як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося.

Також Знай.ua писав, в 2018 році українцям пощастило, адже відпочивати вони будуть на день більше. Народні депутати погодили рішення зробити католицьке Різдво 25 грудня офіційним вихідним.