Еротичний гороскоп на 18 грудня Овен

Сьогодні ви станете жахливо сором'язливі, навіть вголос не зможете сказати того, чого хоче ваше тіло. Варто замислитися, чому це раптом ви почали соромитися.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Телець

Навіть у сексі ви намагаєтеся прийняти бажане за дійсне. Хоча результатом ви залишитеся задоволені, уява зробить свою роботу і домалює, що потрібно.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Близнюки

Сьогодні ви досягнете апогею в бажанні одухотворяти все фізичне і будете просувати цю теорію вселенської любові всім. Але оточуючі можуть подумати, що ваші сексуальні переваги включають відразу групу людей.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Рак

Сьогодні вам зірки приготували пастку з дуже спокусливою пропозицією і пригодою. Чи зважитеся ви на спокусу?

Еротичний гороскоп на 18 грудня Лев

Вас охопила апатія і млявість. Можливо виною всьому погода та сірі будні. Добре, що поруч є той, хто врятує вас від депресії. Головне не чинити опір його спробам.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 грудня Діва

Сьогодні ваш партнер буде зазнавати труднощів у адаптуванні до вашого характеру, який змінився сьогодні. Навіть у пристрасних обіймах ви поводите себе по-іншому.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Терези

Вам сьогодні нічим не догодиш: поцілунки мокрі, обійми жаркі, знизу важко лежати, бути зверху лінь. Навіть якщо перед вами на коліна впасти, ви просто фиркнете і скажете, що це низько.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Скорпіон

Сьогодні, перш ніж комусь сказати: "Так", - тричі подумайте, тому що в остаточному підсумку отримане не буде схоже на те, що ви так хотіли. І як би потенційний партнер не розписував свої можливості і ваше спільне майбутнє, єдиним гідним порадником у такому ділі виявиться серце.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Стрілець

Сьогодні ви будете дуже чутливі до запахів і дуже бурхливо на них реагувати. А збуджувати більше усього будуть мужні чоловіки. Так що партнера не варто відправляти в душ перед сексом.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Козеріг

Сьогодні ви будете доводити істину, в якій повністю впевнені. Але після такого сексу, ви навіть повірите, що Земля пласка і стоїть на трьох китах.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Водолій

Якщо ви давно хотіли спробувати що-небудь новеньке і урізноманітнити інтимні стосунки з вашим партнером, візьміть ініціативу в свої руки. Нехай це буде сюрпризом для вашого коханця, на якому досі лежала відповідальність за різноманітність – безсумнівно, приємним сюрпризом.

Еротичний гороскоп на 18 грудня Риби

Риби схильні попадати пальцем в небо – з інтуїцією у них великі проблеми. Вам здається, що на вас поклав око хтось – а він ні сном, ні духом. І навпаки, не помітите навіть самі прямі залицяння. Загалом, придивитися на всякий випадок і до тих, і до інших – не завадить!

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв про те, що вже можна дізнатися, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.