Бен Журавськи – американський художник, який протягом багатьох років малює мультики в спеціальних блокнотах. Він створює безліч різних ілюстрацій, включає камеру і перетворює всі зображення в рухливий мультфільм.

Бен ділиться творіннями на своїх акаунтах а YouTube і Instagram. Іноді він малює для душі, іноді – під замовлення. Нещодавно на його каналі вийшов ролик, присвячений культовому різдвяного фільму "Один удома". Він створював його протягом місяця.

Журавськи малював сцени з приголомшливими пастками, який Кевін приготував для небезпечних грабіжників. В мультфільм потрапили найбільш яскраві епізоди: від захованого цвяха на сходах, підвішеного відра з фарбою і нагрітої ручки вхідних дверей. На останньому кадрі відеозапису зображений будинок, у якому жив маленький головний герой разом зі своєю сім'єю.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Художник створює ролики, присвячені іншим популярним серіалам і кінострічкам.

Наприклад, "Воно".

"Дуже дивні справи".

Бен також намалював момент отримання Оскара відомим актором Леонардо Дікапріо.

Найпопулярнішим роликом Журавськи стало його творіння, зроблене під замовлення. Чоловік зробив пропозицію своїй коханій саме з допомогою мультика, який ожив в блокноті художника. Клієнт самостійно придумав сюжет. Бен створив історію щасливого шлюбу замовника і його другої половинки. З кожною сторінкою мультик отматывался тому – до моменту пропозиції руки і серця.

Портал "Знай.uа" вже писав: Європа обрала кращі фільми 2018 року

А також: турботливий батько з найвищою зачіскою у світі створює з дочкою справжній витвір мистецтва з волосся

Читайте: українських режисерів змушують знімати за кордоном