Щодня ми стикаємося з десятками людей. І не всі вони мають добрі наміри. Так, хтось заздрить вашій успіху і чекає, поки ви спіткнетеся, а в іншого звичайного перехожого просто "недобрий погляд".

Захиститися від негативного впливу і поганих вчинків допоможе Святий Бенедикт. Слід повторювати цю просту молитву щодня і ваша сім'я буде в безпеці.

Святий Отець Бенедикт,

Славний настоятель, великий і добрий захисник тих, хто приходить до тебе з проханням захисту від злого впливу, від ворогів. Звільни мене від небезпек душі і тіла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Моли за мене і моїх близьких Бога, щоб Він полегшив наші страждання і труднощі.

Захищай мене від кожного злого людини і всіх злочинів, які можуть бути спрямовані проти мене, моєї сім'ї і близьких друзів.

Визволи мене від єресі долі, магії, заклинань і чаклунства, від кожного мого ворога, ґвалтівника, брехуна, заздрісника, злого сусіда, егоїста і зрадника.

Захисти мене від гніву, ненависті, ревнощів і образи, від пліток, непорозумінь та наклепу.

Не дозволяй злу нападати на мене фізично чи розумово, відхили від мене тих, хто хоче нашкодити мені в повсякденному житті, на роботі чи вдома.

Визволи мене від усякої шкоди, особливо від цієї моєї проблеми (назвіть).

Я прошу тебе з вірою у милосердя і доброту. Дай мені зараз своє заступництво.

Славний Батько Святий Бенедикт твоєї необмеженою владою над шкідливими силами захисти мене від усякого зла, зміцни мою віру і дай мені жити праведно до самої смерті.

Амінь.

Нагадаємо, православ'ї відзначають День преподобного Савви Освяченого 18 грудня: історія та традиції свята. В церковному календарі це день вшанування пам'яті преподобного Сави Освященного.

Як повідомляв Знай. ua, прогноз на тиждень від відомої віщунки: найкращий час для зачаття дитини і профілактики здоров'я. Світлана Калашник ділиться своїми знаннями.

Знай. ua писав, магічні прокляття: як визначити, чи є у вас пристріт або псування. Вода і віск допоможуть розпізнати магічний вплив.