Родина із Фінляндії стверджує, що на них 30 вересня напали гуманоїди.

Подружжя з міста Віхті разом з маленькою дочкою перебувало вдома, коли до вікна підлетів дивний чорний об'єкт, який завис у повітрі. За деякий час біля входу в будинок стояло кілька інопланетян. Зовні вони схожі на людей, повідомляє портал MUFON.

"Істоти були одягнені в чорні комбінезони. Вони не мали облич: ніби хтось узяв ластик і стер його. Прибульці знерухомили жінку і чоловіка за допомогою магнітного променя", - йдеться у повідомленні.

Прибульці спочатку напали на чоловіка. Йому на голову встановили дивну металеву сітку, після чого почалися головні болі. Згодом приступили до дослідів над собакою і жінкою. За словами чоловіка, очі у дружини стали червоними з темними кільцями навколо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"У чоловіка спершу хотіли взяти сперму, щоб зробити потомство в лабараторії, але нічого не вийшло. Йому наказали добровільно дати бажане вдруге, але знову нічого не вийшло. У пряму кишку йому вставили якийсь інструмент. Після страшних маніпуляцій над людьми гуманоїди покинули будинок", - йдеться у повідомленні.

Уся родина була повністю голою і в крові. Чоловікові непрохані "гості" зламали ніс, коли приводили його до тями.

Нагадаємо, Стало відомо, хто стояв за всіма викраданнями людей НЛО і контактами з інопланетянами в 20 столітті.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Марс атакує десятки НЛО: в руки уфологів потрапило секретне відео.

Також "Знай.uа" писав про те, що 80-кілометрове щось над США поставило вчених усього світу в глухий кут: новітнє зброю або НЛО?