Шафран Хеффер – мешканка британського містечка Клактон-он-Сі, розташованому в графстві Есекс. У віці 17 років вона почала відчувати нездужання і слабкість. Лікарі вирішили, що це викликано нестачею вітамінів і анемією. Але Шафран з кожним днем ставало все гірше. Всього за кілька місяців вона суттєво схудла – розмір її одягу помінявся з М на S.

І це враховуючи те, що дівчина не сиділа на дієті і ніяк не обмежувала себе в харчуванні. Протягом кількох місяців у Хеффер не було менструації. Це вона списала на гормональні препарати, які регулярно приймає. Дівчина вела звичний спосіб життя – вона ходила в тренажерний зал і часто приймала сонячні ванни.

Дівчина ділиться враженнями:

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Я пояснювала свою раптову пристрасть до морозива, полуниці і салату тим, що ці продукти часто почали продавати по знижці в магазині недалеко від будинку!.

Одного разу мати дівчини побачила на її животі пігментні плями. Вона зіставила їх наявність з іншими симптомами і припустила, що її дочка, можливо, вагітна. Шафран здала тест на вагітність, він показав 2 смужки.

Дівчина сходила до гінеколога. Дивно, але вона перебувала на 8 місяці вагітності. Лікар пояснив, що дитина знаходиться в неправильному положенні – він лежить спиною до живота матері. Медики розгорнули плід, щоб він нормально розвивався. За словами дівчини, після цього її живіт виріс буквально за день. Вранці вона вперше відчула, як малюк штовхається.

Новину про вагітність приголомшила дівчину. Вона не знала, як реагувати. Вона відчувала збентеження і пригніченість. У результаті вона вирішила:

"Добре, я зможу. Я сильна, я справлюся".

Через 6 тижнів Хеффер народила здорового малюка вагою 3.6 кілограмів. Вона назвала сина Оскаром. Зовсім недавно йому виповнилося півроку. Дівчина зізналася, що їй подобається бути матір'ю. Більше всього на світі вона любить свого малюка.

Портал "Знай.uа" вже писав: молода мама Регіна Тодоренко перервала мовчання в мережі після пологів

А також про те, як пасивне паління губить здоров'я дітей

Нагадаємо: у Хмельницькому касирка прийняла пологи у жінок