Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує вже після пологів і звернулася до шанувальників.

На фотографії Тодоренко постала на огляд публіки в чорному светрі з написом "Довіряйте вашій матусі". Волосся телезірки зібране ззаду, але на обличчя спадають кілька пасом, на її обличчі немає макіяжу. Регіна сидить за робочим столом з комп'ютером і стаканчиком кави. У підписі до фотографії Тодоренко подякувала фанатам за підтримку і розповіла, як себе почуває.

"Люди, хочу сказати спасибі всім вам за ваші слова підтримки і турботу! Не переживайте, у мене все добре, я жива і здорова, просто зараз живу в моменті і радію життю. Мені вже не терпиться поділитися з вами моментом свого щастя і розповісти про свій неймовірний досвід", - підписала фото Регіна. Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим. Фанати вітають пару з народженням малюка, який з'явився на світ 5 грудня.

"Треба вміти радіти за людину, а не вважати мовчання за неповагу", "Не поспішайте ділитися, збережіть довше це чарівне таїнство всередині сім'ї. Малюки такі солодкі", "Класно! Як мудро і правильно", "Бажаємо вам здоров'я, щастя і благополуччя в родині", "Красуня! Кофта класна", "Регіночка! Вітаю! Не пишіть пости, насолоджуйтеся кожною секундочкою з малюком", "Хто народився?", "Ви дуже красива", "Регіночка ви чарівні", "Регіночка, вітаю! Насолоджуйтесь цими моментами, це велике щастя!", "Вітаю вас сердечно. Це неймовірне диво", -пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.