У Хмельницькому стався шокуючий інцидент. Жінка народила дитину в приміщенні супермаркету "Таврія В". Про це повідомляє місцеве видання МТРК "Місто".

Жінка на 39-му тижні вагітності приїхала з області у Хмельницький за покупками в супермаркет разом з чоловіком. Прямо в супермаркеті у неї відійшли води і почалися стрімкі пологи. Працівники супермаркету не розгубилися.

Жінці тут же з прилавка зняли розкладачку і віднесли в підсобне приміщення. Як виявилося, одна з касирок проходила акушерські курси. Вона швидко одягла рукавички і прийняла пологи у покупчині.

Пологи були стрімкими і зайняли 10-15 хвилин. До приїзду машини швидкої допомоги хлопчик вже з'явився на світ. Наголошується, що зараз з малюком і його мамою все гаразд, їх доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хлопчика назвали Ігорем. Він з'явився на світ з вагою у 3,5 кг і зростом 52 см. Він став шостим хлопчиком у родині та дев'ятою дитиною в сім'ї.

Породілля зізналася, що в супермаркеті їй ще не доводилося народжувати і вона не очікувала цього, коли на 39-му тижні вирушила в районний центр за покупками. Вона дуже вдячна колективу супермаркету, який допоміг їй у дуже незручній ситуації. Зараз мама і новонароджений знаходяться в обласній лікарні швидкої допомоги і почувають себе добре.

Нагадаємо, дівчинка народилася з дивовижною аномалією, мама вже підписала контракт з модельним агентством. Маленької Ар'є дуже подобаються зачіски.

Як повідомляв Знай. ua, безглузді правила вагітних минулого століття, які не можуть не розсмішити сучасної людини. Ще якихось 50 років тому ці правила були чи не законом для багатьох жінок.

Знай. ua писав, що дитина з незвичайним рідною плямою розчулив весь світ. Батько заплакав, коли побачив новонародженого. Коли хлопчик з'явився на світ, йому відразу ж дали особливе прізвисько.