Позитивні емоції і сміх важливі для кожної людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Коти одержимі ялинками

Яке життя без товстого пухнасте? Правильно, ніяке. А який Новий рік без ялинки? Правильно, ніякий. На жаль, ці дві прекрасні речі можуть існувати тільки окремо. Щороку користувачі сміються над тим, як їхні котики сходять з розуму від новорічного дерева.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тереза Мей танцює

Прем'єр-міністр Великобританії Терезою Мей розсмішила користувачів своїми дивними, дерев'яними рухами. У мережі помітили, як дивно іноді рухається політик після відео з її танцями в ПАР.

На нього наклали дабстеп.

В Кенії Мей танцювала не краще.

Однак, прем'єр-міністр відреагувала на меми про себе дуже гідно і продемонструвала фірмові рухи робота на з'їзді партії.

Саме скріншоти з цього відео підхопили користувачі.