1. Поспіть. Сон – це найкращий спосіб поправити своє самопочуття. Читання допоможе вбити час і трохи втомить вас. Спіть стільки, скільки хочете. Коли ви хворієте, немає необхідності вставати рано. До того ж, це допоможе подолати хворобу швидше. Куди правильніше сидіти вдома в теплі, ніж виходити на вулицю, яка дуже небезпечна для вашого імунітету.

2. Розслабтеся. Для деяких кращий спосіб розслабитися – це заняття йогою, стретчинг або медитація. Але не варто займатися іншою активною діяльністю та іншими справами, які тільки посилюють симптоми вашої хвороби. Напружуватися теж не варто. Тіло повинне бути в повному спокої. Перегляд улюблених серіалів - відмінний варіант.

3. Зберіть навколо себе всі речі, які можуть знадобитися вам протягом дня, наприклад, носові хусточки, таблетки від кашлю, смачну їжу, пульт від телевізора, диски з улюбленими фільмами. Зручно влаштуйтеся на дивані і лінуйтеся весь день. Подивіться всі фільми і серіали, які ви хотіли подивитися, але часу для цього раніше просто не було.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4. Надіньте улюблену піжаму і візьміть з собою плед. Влаштуйтеся зручніше і не надягайте нічого тісної або незатишно. Інакше ваше тіло почне затікати, а цього вам точно не потрібно під час хвороби.

5. У вас нарешті з'явився час, щоб гарненько обміркувати питання, які турбують вас останнім часом. Ви будете почувати себе набагато краще, як тільки розберетеся хоча б з якимись своїми проблемами чи знайдете відповіді хоча б на деякі питання.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: новий тренд з минулого підкорює серця любителів тату

А також: закоханий у Путіна український балерун пояснив своє тату з портретом агресора

Як повідомлялося: Вікторія Бекхем позбулася ще однією символічною татуювання