53-річний житель Таїланду Канатхип Натхип з міста Пхитсанулок розповів журналістам про свого незвичайного вихованця, якого не кожен насмілиться завести, — великого крокодила, якого чоловік тримає у себе вдома вже 20 років.

За словами власника гігантської рептилії, вона дуже лагідна і ще жодного разу нікому не нашкодила. Правда, дивлячись на фото зеленого гіганта, у це складно повірити. Його величезна паща, що розпливлася в усмішці, наче говорить: "ти наступний!"

Однак, Канатхип запевняє, що може спокійно йти з дому і залишати двері незамкненими. Адже у чоловіка живе екзотичний вихованець — величезний крокодил на ім'я Тхонг, якого таєць вважає своїм сином. Пише Oddity Central.

Як би ви відреагували, прийшовши до когось в гості і побачивши ось такого красунчика, який неспішно прогулюється по дому?

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тхонг з'явився в будинку Канатхипа 20 років тому. Чоловік зі своїми тоді ще маленькими синами прийшов на крокодилячу ферму в місті Накхонсаван. Діти так закохалися в рептилій, що тато вирішив придбати відразу двох зубастиків. Крокодилів назвали Тхонг і Нгерн (у перекладі з тайського — золото і срібло).

Рептилій поселили в двоповерховому будинку Натхипа, але згодом родина зрозуміла, що Нгерн навряд чи годиться в якості вихованця. Канатхип зробив для крокодильчика невеликий ставок на своїй ділянці, який став місцем проживання Нгерна. Зате Тхонг своєю резиденцією виявився цілком задоволений і з тих пір більшу частину часу проводить в межах, іноді виходячи на вулицю.

Канатхип запевняє, що Тхонг насправді лагідний гігант, який ще нікому не зашкодив.

Особливого прояву любові, правда, від крокодила не дочекаєшся — він тримається осібно, більшу частину часу проводячи на другому поверсі будинку, під дерев'яним столом. Так, цей здоровенний хижак ще і вміє підніматися сходами.

Крокодил дуже товариський і любить зрідка вибратися з будинку прогулятися по околицях міста. На щастя, місцеві жителі до незвичайного вихованця сусіда звикли і, побачивши крокодила на вулиці, дзвонять Канатхипу і просять забрати тварину додому.

Нагадаємо, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.