Еротичний гороскоп на 20 грудня Овен

Начальник може не дати вам бажаний вихідний, щоб провести його в обіймах коханого, навіть за свій рахунок. Це він просто заздрить і відчуває себе самотнім.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Телець

Найбільш чутливою зоною будуть сьогодні руки. Будьте обережніше з тими чоловіками, які люблять поцілувати ручку в привітання.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Близнюки

Сьогодні вам буде складно передбачити дії вашого партнера в сексі. Але логіка тут і не потрібна. Швидше саме в ліжку вона все псує.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Рак

У цей день деякі факти з інтимного життя вашого партнера вас серйозно розчарують і навіть поставлять під сумнів той факт, що вам варто приходити в його обійми і отримувати від цих обіймів сексуальне задоволення.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Лев

Сьогодні на вас чекають потрясіння в прямому і переносному сенсі. «Потрясаючи» стіл поруч з офісною шафою будьте обережніше. Вся ця конструкція може впасти на вас.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 грудня Діва

Сьогодні вам не сподобається денне світло. Краще навіть штучне скрізь вимкнути. Але це навряд чи сподобається вашому партнерові, тому що він не бачить свою сексуальну половинку.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Ваги

Сьогодні ваш партнер захоче екзотики і може навіть запропонувати вам намазатися автозагаром, щоб побути в обіймах темношкірої красуні. Ну або щось подібне.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Скорпіон

Вам буде дуже важко розділити бажання партнера, але все ж таки постарайтеся це зробити, інакше просто даремно витратите і свій, і його час.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Стрілець

Стрільців сьогодні може захопити фетишизм, причому не завжди безпосередньо пов'язаний з вашим постійним партнером. Швидше за все, ви відчуєте потяг до предметів, що належать якомусь малознайомому вам чоловіку. І відчуєте таке хвилююче збудження, якого у вас вже давно не було…

Еротичний гороскоп на 20 грудня Козеріг

У ваших очах палає полум'я збудження, на яке так і злітається хмара метеликів-шанувальників. А вам буде складно їм пояснити, що цей погляд не призначався їм.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Водолій

Як би сильно не хотілося сьогодні піти на сторону чи знайти кандидата для випадкового сексу, не потрібно. У цьому сенсі день просто жахливий для вашого знака.

Еротичний гороскоп на 20 грудня Риби

Щоб залучити нового шанувальника або розпалити інтерес старого, варто в парфумах, шампунях та інших пахучих речах використовувати кардамон і корицю. Сьогодні таке поєднання спрацює безвідмовно.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв про те, що вже можна дізнатися, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.