У мережі з'явилося приголомшливе відео, на якому пес рятує життя кішці. Воно стає все більш популярним. Користувачі від нього в захваті.

Одного разу собака прогулювався по вулиці і побачила, як у фонтані тоне кішка. Вона втратила вже практично всі сили. Виснажена, відчайдушна і змучена, вона всіляко намагалася вибратися з води зберегти своє життя. Але в неї не виходило це зробити. На щастя, їй вдалося втриматися за контейнери, і вона не пішла під воду. Але доплисти до бортика вона так і не змогла.

На щастя, на допомогу прибіг відважний пес. Спочатку він спробував витягнути кішку з фонтану з допомогою дроту. Коли його спіткала невдача, він вирішив, що здаватися не можна. Тварина стрибнула у воду, поднырнуло під потопаючого кота і підсадив його на спину. У спробах врятувати кішку пес сам трохи не потонув.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

На щастя, все закінчилося добре. І пес, і кішка вижили. Відеозапис з подією можна переглядати нескінченно. Вчинок відважного і безстрашного пса гідний поваги.

Портал "Знай.uа" вже писав: поліцейські прихистили миле цуценя

А також: пухнастий голкіпер врятував команду і став зіркою мережі

Нагадаємо: у США заборонили циркові виступи з тваринами