У Бразилії під час футбольного матчу аматорських команд з міні-футболу стався неймовірний випадок. Глядачі стали свідками одного з найбільш епічних сейвів, героєм якого стала тварина.

На щастя, цей випадок потрапив на відео. Команда суперник повинна була пробити іншій пенальті. Однак, відважна такса врятувала команду від 100-відсоткового голу. М'яч після удару футболіста летів точно у кут воріт, а воротар при цьому стрибнув у протилежний бік. Напевно, всі на стадіоні вже бачили гол, і приготувалися до ганебного програшу, всі, крім собаки.

Такса пішла в бік воріт в найважливіший момент і м'яч потрапив у неї.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що воротар Річард Сантос після курйозного епізоду написав в Instagram: "Деякі речі, які зі мною часом трапляються".

Пізніше він також повідомив, що після потрапляння м'яча в його таксу, з його собакою все гаразд.

Не виключено, що цю сміливу собачку чекає велике майбутнє у футболі. І ми ще не раз про неї почуємо.

До речі тварини, не тільки допомагають людям у спорті, вони можуть перетворити самий романтичний момент в незабутній.

Так сталося і з закоханою парою Джорданом і Мері. 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозиція руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіки) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім. Хлопець зробив пропозицію своїй дівчині в Сінгапурі і видри йому допомогли.

Нагадаємо, звичайний пес буквально підірвав соцмережі своєю незвичайною звичкою. Деякі користувачі вже встигли побудувати моторошні теорії. У Twitter користувача під ніком jensenmares з'явився кумедний ролик, на якому собака відмовляється увійти в будинок через замкнені "невидимі двері".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу. Оператор говорить, що поки їх не відвернув гавкіт, хижа парочка злучалася.

Також "Знай.uа" писав, американське місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник. Поліцейські вирушили на пошуки тварини після звернень стурбованих городян, які звернули увагу на його дивну поведінку і побоювалися, що воно викликане сказом.