Тільки сміливі можуть узяти ініціативу в свої руки і підійти до чоловіка. Жінки теж використовують пікап, щоб знайти свою другу половинку, тільки вони діють набагато тонше. Про це передає Clutch.

Вибираємо місце зустрічі

Не варто відразу ж бігти в дорогі ресторани і клуби, вони і так вже переповнені мисливицями за забезпеченими женихами. Варто вибирати більш специфічні місця: спорт-зали преміум класу, дегустації вин, виставки авто.

Як потрібно виглядати

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ти повинна виглядати витончено і ефектно, але не помітно. Відмовся від міні і глибоких декольте, забудь про стрази. Також не варто надягати високі шпильки. Постарайся створити якомога мінімалістичний, але стильний образ.

Вступаємо в контакт

Погляд — перший засіб зближення. Дивися йому в очі і посміхайся, а коли він подивиться у відповідь відведи погляд.

Найкращий спосіб познайомитися — "випадково" зіткнутися. Якщо ви знаходитесь в цікавому місці тобі буде легко знайти тему для розмови.

Починаємо розмову

Якщо у вас зав'язалася бесіда постарайся показати свою ерудицію, нехай у тебе завжди буде в запасі кілька цитат відомих мислителів.

Зверни увагу на його особистість, дай йому пару ненав'язливих компліментів. Не варто хвалити його спроможність і багатство, краще зверни увагу на його особисті якості. Приміром, як вміло він водить машину, як добре займається в спортзалі, як багато він знає і вміє.

Прості і відповідні теми для розмови

Починай першу бесіду з простих речей:

  1. Попроси допомоги
  2. Випадково "обізнайся", прийнявши його за свого знайомого
  3. Якщо побачиш в його руках навушники або плеєр запитай, яка музика йому подобається
  4. Якщо він читає книгу скажи, що тобі подобається автор
  5. Розділи його хобі

Головне - це ніколи не проявляти пряму ініціативу і не запрошувати його на побачення. Ти повинна просто створити ґрунт для знайомства.

Нагадаємо, астрологи назвали найміцніші пари за гороскопом.

Раніше Знай.ua повідомляв, емоційні скандали з вашою "другою половинкою" можуть надавати цілющий ефект.

Також Знай.ua писав, що запах партнера може заспокоїти жінку, яка знаходиться у стресовій ситуації.