Шоу "Міс Всесвіт 2018" відбулося 16 грудня, невеликий огляд кращих костюмів "Шоу національних костюмів", включаючи 2018 рік, опублікувала Politeka.

"Шоу національних костюмів" — це окрема частина конкурсу, яка не враховує загальні бали учасників. Для них це шанс показати свою країну.

За останнє десятиліття костюми стали більш продуманими, витіюватими, а в деяких випадках трохи заплутаними.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Отже, Міс Всесвіт 2018 позаду, а "Шоу національних костюмів" 2018 року відбулося 10 грудня. Деякі обирали варіанти, які далекі від національного костюма, але так чи інакше стали символом країни.

Наприклад, японка Юумі Като одягла костюм героїні відомого японського мультсеріалу "Сейлор Мун".

Раніше стало відомо про те, що претендентці на титул "Міс Всесвіт-2018" спалили обличчя кислотою, після чого їй знадобилося тривале відновлення. 27-річна модель з Чилі Андреа Діаз розкрила правду про потрясіння, яке їй довелося перенести. Своєю історією і фотографіями дівчина поділилася в Instagram.

Також раніше повідомлялося, що 16 грудня в Бангкоку пройшов фінал міжнародного конкурсу "Міс Всесвіт 2018". Переможницею стала 24-річна філіппінка по імені Катріона Грей. Варто також відзначити, що віце-міс стала представниця Венесуели Стефані Гутьєррес.

Поки про дівчину відомо не так багато, але на сайті конкурсу можна дізнатися, що 24-річна Грей активно займається питаннями боротьби з ВІЛ та Снідом в організації Love Yourself, а ще є волонтеркою і помічницею вчителя в організації Young Focus.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що участница конкурсу "Міс світу" від України не потрапила в топ-30.

Першою красунею світу на думку журі стала представниця Мексики, модель Ванесса де Леон.

"Знай.uа" писав, що "Міс Україна-2018" Леоніла Гузь, яка приїхала в Київ будувати кар'єру з маленького села на Херсонщині, відверто розповіла про себе.