Ця симпатична пара пенсіонерів на своєму прикладі довела, що змінити життя ніколи не пізно. Головне поставити ціль і йти до неї незважаючи ні на що. Сподіваємося їх історія надихне багатьох.

Так подружня пара Глін і Джилліан Вудворд з Великобританії примудрилася схуднути на 154 кілограми на двох, без жорстких дієт і операцій. Подружжя записалися на курси схуднення п'ять років тому. Тоді Глін досяг 200 кілограм ваги і сам перестав ходити. Про це повідомляє Mirror.

"Я важив в три рази більше норми і просто не бачив виходу із ситуації. Я страждав хронічним апное уві сні, депресією і тривогою. З моєю вагою навіть недовгі заняття спортом вимотували, я цілком залежав від Джилліан", — зізнався схудлий на 124 кілограми Глін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У листопаді 2013 року лікарі сказали йому, що тільки операція по зменшенню об'єму шлунку зможе йому допомогти. Але чоловік так боявся її робити, що вирішив замість цього записатися на курси схуднення разом з дружиною.

Протягом п'яти років 65-лентній Глін схуд на 124 кілограми.

Також йому все ж довелося перенести операцію, але з видалення обвислої шкіри.

Його дружина Джилліан не страждала настільки серйозним ожирінням, але скинула 30 кг зайвої ваги. І зараз виглядає і відчуває себе чудово.

"Це були важкі часи. Глін не міг ходити сам, я возила його на інвалідному візку. Якось ми пішли в магазини і припаркувалися на пагорбі, і тільки по дорозі назад я зрозуміла, що не зможу заштовхати його наверх", — розповіла вона.

Головною метою пара поставила перед собою подорож до Малайзії до родичів Гліна.

"Я сказав Джилліан, що, коли я схудну, хочу сісти поруч з нею на пляжі, пити коктейль і дивитися на захід сонця над морем", — пояснив чоловік. У 2016 році їм вдалося здійснити цю мрію, але вони продовжили худнути.

Зараз обоє вийшли на пенсію і багато гуляють узбережжям. Вони насолоджуються життям і щасливі, що пройшли цей шлях разом. На курсах схуднення Глін і Джилліан заробили звання пари року.

Нагадаємо, 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, але через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Також "Знай.uа" писав, 33-річна вихователька, вагою 176 кілограм, серйозно злякалася смерті.