В Підмосков'ї сутенер відкрив вогонь по клієнтам, щоб захистити повію.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У дівчини легкої поведінки трапилася непередбачена ситуація: в «Никольских Лазнях» її викликав один клієнт. Але коли повія приїхала, то з'ясувалося, що там святкується день народження, і догоджати доведеться відразу трьох. Дама відмовилася, проте хлопці цього не зрозуміли.

Тут якраз нагодився сутенер з пістолетом і влаштував стрілянину. Двох відвезли в лікарню з пораненнями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Замість розслабухи у "Нікольських лазнях" з дівчиною хлопці отримали по вогнепалу. Зараз вони в лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у п'ятницю, 21 грудня, в центрі Відня біля одного з ресторанів пролунала стрілянина. Злодій з місця злочину втік. В результаті нападу біля відомого закладу Figlmuller один чоловік загинув через отримані вогнепальні поранення. Щонайменше ще дві людини отримали поранення і були госпіталізовані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в українській столиці сталося зухвале пограбування магазину зброї. Так, в Києві юнак 20 років спійманий на крадіжці боєприпасів з магазину на бульварі Перова. Відомо, що інцидент стався приблизно о 6 годині ранку та у магазині спрацювала сигналізація. Співробітники охоронної фірми приїхали і виявили, що захисний ролет і грати на одному з вікон відкриті, а саме вікно пошкоджено. Через кілька хвилин з магазину через вікно вийшов чоловік, якого одразу затримали.
"Знай.uа" писав, що у місті Роттердам (Нідерланди) на території коледжу застрелили 16-річну ученицю. разу після інциденту поліція схопила 31-річного чоловіка, імовірно, громадянина Туреччини. За словами однокласниць, дівчина з ним зустрачалась раніше деякий час, а нещодавно пара розлучилася. Після цього дівчина скаржилася на те, що він погрожував їй. За що її навітьостаннім час до школи супроводжував батько. Поліція підтвердила, що вона знала підозрюваного, але не повідомила ніяких подробиць.