Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверті фото, на яких позує в спокусливому вбранні.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці Решетової, вона постала на огляд публіки в сіро-коричневому костюмі, який складається зі штанів і коротенького піджака. Під верхньою частиною костюма у Анастасії визирає схожий на в'язаний топ в тон наряду. Дівчина фотографує себе в дзеркало на телефон на тлі картин. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий свіжий макіяж без звичних пухких губ. В підписі до фотографій Решетова заговорила про природність.

"Ви просили фото з тепер вже натуральними губами. Сподіваюся, що багато дівчат теж до цього прийдуть, зрозумівши, що пора закінчувати з "качиними історіями". Згодні? P. S. Костюм @le4v4el. Обожнюю", - написала модель в підписі до своїх селфі. Фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі радять Насті вибирати більш скромні вбрання.

"Ось тепер Ви прекрасні", "Красуня!", "Настя! Як же вам личить! Просто суперздорово", "Я не знала, що ви їх підкачували. Треба звикнути. У будь-якому випадку, я за натуральність", "Ось так просто можна прибрати? Дивно! Я думала грудки залишаться і розтягнута шкіра", "Красуня. Сподіваюся вашому прикладу багато-хто послідує. Я за індивідуальність", "Так правда краще", "Принадна дівчинка", "Як ніжно", "Все одно на губи ніхто не дивиться", "Залишилося витягнути імплантати з грудей", "Яка ви красива, Настя, дуже надихаєте!", - пишуть фоловерів в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.