Популярний британський фольк-гурт Death in June випустилв новий альбом, у який увійшла пісня під назвою Snipers of the Maidan (Снайпери Майдану).

Пісню фронтмен групи Дуглас Пірс присвятив людям, загиблим на Майдані. У пісні йдеться про снайперів на Майдані, які стріляли в протестувальників і "кривавих квітах".

Death in June - це музичний проект англійського фолк-музиканта Дугласа Пірса, більш відомого під сценічним ім'ям Дуглас Пі. Група Death in June утворилася в Великобританії в 1981 році у вигляді тріо.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що на честь річниці розстрілів на Євромайдані відома співачка Лаура Марті представила пісню "Пташина молитва": її створювали як раз під час страшних подій, тому творіння вийшло дуже напруженим емоційно, пісня неймовірно прониклива і має глибокий духовний зміст.

Як розповіла сама Лаура Марті, ідея пісні народилася дещо раніше Євромайдану, однак "завершити її не могла, чогось не вистачало".

Також повідомлялося, що українська співачка Наталія Могилевська на своїй сторінці в Instagram розмістила архівний знімок з Кузьмою Скрябіним, який кілька років тому трагічно загинув у ДТП.

Артистка відзначила, що спеціально записала пісню на його честь.

Також раніше повідомлялося, що напередодні Різдва королівська сім'я Великобританії вразила всіх жителів країни святковою атмосферою і різдвяним духом в каплиці Святого Георгія, де вінчаються всі нащадки Єлизавети II. Так, у легендарному місці днями виконали англомовну версію пісні "Щедрик".

Повідомлялося, що відома українська група презентувала новий кліп на сингл "Коханці" - головний хіт альбому "Залізна ластівка".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі групи.

Так, варто відзначити той факт, що нова пісня, та і сам кліп - це історія про "токсичні" стосунки, які вразили мешканців цілого міста.

Нагадаємо, зірки розсекретили свої гонорари, суми вражають.

Як повідомляв Знай.uа, восьмий ефір "Танців з зірками" розбурхав українців.

Знай.uа писав, українська пісня стала найпопулярнішою в Shazam.