Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в сексуальній сукні на бретельках кольору хакі. Мало того, що під сукнею немає бюстгальтера, так Ліндсі ще й задерла поділ, демонструючи стегна. Швидше за все, там немає не тільки ліфчика, але і трусиків. Волосся моделі розпущене і спадає на плечі і спину, а на її обличчі легкий макіяж. Дівчина, млосно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Пелас жартівливо написала: "Коли хтось просить мене надіти бюстгальтер на вечерю", а також вказала фотографа, який зробив цей кадр.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобаються доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Просто вау", "Гарна дівчина", "Я б хотів запросити тебе на вечерю", "Так красиво і спекотно", "Ти прекрасна", "Так гарно", "Благословення неділі", "Ти дуже гарна", "Ви дуже гарні", "У тебе казкове тіло", "Красива жінка", "Ви дуже змінилися з тих пір, як я вперше почав слідувати за вами. Виглядає відмінно", "Ви найкрасивіша жінка", "Чому хтось хоче, щоб ви носили бюстгальтер? Можливо, вони просто ніколи не бачили бюстгальтер вашого розміру?", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.