Життя анексованого Криму засяяла новими фарбами в новому жорсткому відео.


Відео було опубліковано на сторінці Ху*вий ПБК в Twitter.

У відео Леонардо Ді Капріо виступає в ролі бандерівця, який прибув у Крим, де «зрадники рідної країни вважають себе героями».
відео використовувало кадри фільму "Острів проклятих".

Нагадаємо, Популярний кримський курорт перетворився на купу руїн: катастрофічна деградація

Популярний блогер Олександр Гірський показав своїм передплатникам, у що аннексированный півострів Крим перетворився за період окупації. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Коктебель катастрофічно деградує, а з нинішнім керівництвом селища тут повний треш. За чотири з половиною роки нічого абсолютно не зроблено, всі обіцянки кримської влади і особисто Сергія Аксьонова залишилися обіцянками", - сказав він.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Корабель НАТО прийшов на допомогу українським воякам: британський міністр жорстко поставив Путіна на місце

Розвідувальний корабель ВМС Великобританії HMS Echo, який зайшов в порт Одеси, є сигналом для Росії, що свідчить про поддержке України перед загрозою агресії.

Про це заявив міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон під час свого візиту в Україну, передає BBC.

"Те, що ми говоримо Росії, те, що ми говоримо президенту Путіну, - вони не можуть продовжувати діяти і не звертати уваги на міжнародні закони і норми".

Також "Знай.uа" писав про те, що ООН офіційно засудила звірячі злочини Путіна: це чіткий сигнал

Президент України Петро Порошенко відреагував на прийняття Генеральною Асамблеєю ООН резолюції про порушення прав людини в тимчасово окупованому РФ Криму. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку президента в Twitter.

За словами Порошенка, прийняття резолюції про порушення прав людини в окупованому Криму та резолюції про виведення військ Російської Федерації з Криму є чітким сигналом для України.