1. Запросіть із собою своїх друзів і родичів. Завдяки цьому тривала поїздка стане незабутньою подорожжю. До того ж, живе спілкування є незамінним для людини, і навіть радіо, або підкасти не зможуть стати повноцінною альтернативою живому спілкуванню.

2. Скачайте музику. Скачайте музику і створіть свій список відтворення музичних композицій. Використовуйте музичний пристрій для цієї мети. Це може бути смартфон, або плеєр, або навіть медіасистеми, яка вбудована в будь-яке сучасне авто. Приємна музика точно не зашкодить вашій подорожі.

3. Скачайте пісні, подкасти, відеоролики і подібні матеріали. Ви можете скачати багато цікавих книг для прослуховування в дорозі. Це відмінна можливість приємно провести час в машині для любителів читати. До того ж, слухати музику тривалий час може дуже швидко набриднути.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4. Візьміть з собою навчальні матеріали. Тривала поїздка на машині - це ідеальна обстановка для вивчення нової мови або предмета, а також для набуття корисного досвіду. Грубо кажучи, якщо ви досвідчений водій, то можна поєднувати як водіння, так і навчання чогось дійсно цікавого.

5. Візьміть в машину зручний одяг, ковдру і подушку. Якщо ви хочете, щоб час пролетів швидко, спите. Одягніть зручний одяг, наприклад, свою улюблену піжаму, щоб заснути якомога швидше. Але це рекомендується тільки для тих, хто є пасажиром. Водієві варто знайти мотель, або кемпінг-зону, щоб у нічний час добре поспати в машині.

Нагадаємо, кіностудія 20th Century FOX ефектно привітала глядачів з Різдвяними святами.

Раніше Знай.uа писав про те, що Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди в чорному".

Знай.uа повідомляв, що нарешті шанувальники DC дочекалися виходу нового фільму "Аквамен".